Våre dyktige ingeniører har lang erfaring med engineering og produktutvikling. Vi tegner i både AutoCad og Solid Works, og har spesialkompetanse på rustfritt stål og syrefaste plater.

I tillegg skilter vi med svært lang erfaring med romtilpasning. Det innebærer at vi kan se på plantegningene, og hjelpe deg å vurdere hvordan løsningene bør utformes for å få den beste flyten i lokalet ditt.

Ønsker du en innredning som kombinerer rustfritt stål med andre materialer? Vi har flere samarbeidspartnere som vi kan involvere i ditt prosjekt. Alt lages på skreddersøm etter dine ønsker – og ikke minst, etter hva som blir den beste løsningen innenfor rammeverket.

Vi kan for eksempel kombinere stålkonstruksjoner med treverk, som vi har gjort til Rosenborggården kantine – der leverte vi også blomsterkasser, bord og benker.

Eller vi kan være totalleverandør av all innredning, og finne de beste leverandørene, slik vi gjorde til Selma Pizza & Bar.

Maskinparken vår har stor kapasitet for spesialoppdrag og serieproduksjon. Vi har blant annet sveiserobot, maskiner for robotknekking og Amada laserskjærer.

Sveiseroboten har et arbeidsområde på 3500 x 1000 mm. Vi kan sveise plater fra 1mm og oppover, og benytter sveisemetoden Fronius CTM.

Format: 3000mm. Max 160 tonn.  Platetykkelse opptil 10,0mm. Robotknekka ble anskaffet i 2013.           

Format: 3000 x 1500mm. Maks platetykkelse er 10mm.