Rupro med stor leveranse til nye Sanoi

I Apotekerveita midt i Trondheim sentrum ligger nye Sanoi – en asiatisk-inspirert restaurant hvor det folkelige møter det eksklusive. Vi i Rupro har vært heldige å få levere et komplett, skreddersydd interiørkonsept til restauranten – og resultatet er vi stolte av å vise frem her!

Interiør, disker, møbler og oppbevaringsløsninger er noe av det vi har laget, på bestilling fra Bitastad og arkitektfirmaet Sweco Architects.

— Vi har lang erfaring med Rupro og liker deres måte å jobbe på. Det samspillet og den kommunikasjonen vi har, gjør at vi ender opp med et veldig fint resultat. Med Sanoi har vi fått til noe helt unikt sammen, forteller en engasjert Ylva Konstad Nybrott, prosjektleder etablering i Bitastad.

— Dette var et utrolig morsomt prosjekt å jobbe med. Vi sier aldri nei til en utfordring hvor vi får tenke nytt og være kreative på verkstedet, forteller Roger Monsø, daglig leder i Rupro.

Kollasj av tredetaljene levert av Rupro.

Sortlakkert stål som den røde tråd

Catharina Kristoffersen Skei, interiørarkitekt i Sweco Architects, har vært prosjektleder under utviklingen av Sanoi. På lik linje med matutvalget i restauranten, har råvarer og kontraster vært viktig i utformingen av konsept og design.

— Det er viktig for oss at gjestene møter konseptet med en gang de kommer inn i restauranten. Derfor skreddersydde Rupro en stor bølgevegg av kirsebærfinér satt sammen med en rødlig, varm teglstein. Den rødlige fargen går igjen i både bar- og kjøkkenfronter, som er behandlet med mikrosement.

Alt av elementer og farger bindes sammen av rene, sorte linjer i stål – som fungerer som en sort tråd og kontrast gjennom hele lokalet.

  • Bølgevegg i kirsebærfinér
  • Bar og disker
  • Hyller til glass og andre oppbevaringsløsninger
  • Sittebenker, -båser og bord
  • Skjermvegger
  • Et langt Community Table med plass til 20 personer
  • Servicestasjon
  • Rekkverk på rampe 

Lang erfaring med flere materialer

I Rupro jobber vi ikke bare med rustfritt stål, men har også lang erfaring med andre materialer og hvordan de fungerer i praksis. Vi strekker oss langt for at våre kunder skal få det de bestiller til punkt og prikke, og kombinerer gjerne rustfritt stål med andre materialer.

— Rupro er en gjeng med veldig kreative folk som har gode løsninger på utfordringer som oppstår. Vi har sparret mye med hverandre for å komme frem til de beste løsningene. Kompetansen de sitter på har vært svært nyttig for oss under dette prosjektet, forteller Ylva.

Detaljbilde av treveggene med dekte bord i forgrunnen. Den spesielle takbelysningen er synlig her.

Skreddersydde løsninger på bestilling

Alt vi produserer er skreddersøm på bestilling fra kunde – enten det gjelder restaurantinnredning, kjøkkeninnredning, rustfrie rørsystemer eller noe helt annet.

— Som arkitekt har jeg tidligere erfart at utførelsen på designelementer ikke blir produsert som vi har tegnet, men med Rupro bak roret har vi fått det akkurat slik vi ønsket. Rupro har skjønt konseptet og tankene våre, og har satt ideene ut i livet. Det er veldig gøy at Sanoi ble slik vi så for oss, forteller Catharina, før Ylva avslutter:

— Rupro er en løsningsorientert totalleverandør, leverer raskt og en veldig god samarbeidspartner på alle mulige måter. Og så er det en stor fordel at alt de leverer er skreddersøm – det gjør jobben som utvikler, prosjektleder og arkitekt mye enklere.

Lyst til å lese flere saker?